Bună oameni frumoși,

Am revenit, dar nu cu mâna goală.
Pentru că vine Crăciunul am un cadou frumos pentru 2 dintre voi la sfârșitul acestui articol.
Dar mai întâi, să vorbim despre cadouri.
Am avut câteva experiențe prin care am învățat cât este de important modul în care dăruiești, iar una din ele sună așa :
Avusesem discuția asta de multe ori înainte. Familia noastra era, să spunem așa, foarte tradițională. Una din multele reguli era: fără bijuterii. And then there’s “A.” și el e, cât de cât, deacord cu regulile astea. And then there’s me: ehhh, reguli… tocmai ce îmi făcusem găuri în urechi.
“A.” nu a fost impresionat deloc de decizia mea. ” De ce trebuie să fii tu altfel decât restul familiei?!” întreba el.
Și a mai pus și alte întrebări de-astea și mi-a dat și explicații cu puncte si subpuncte cu “De ce, nu!”. Eu i-am spus ideile mele, el mi-a spus părerea lui. Concluzia la care am ajuns la sfârșitul discuțiilor a fost că avem opinii diferite cu privire la acest subiect, și punct….
Nu la mult timp dupa, “A.” mă roagă să ne întâlnim. Îmi întinde 2 cutii de mărimea palmei mele, negre, din lemn. Partea de sus a cutiei era de sticlă astfel încât puteai să vezi ce este înăuntru.
În prima cutie era un pandativ albastru, agățat de un lanț de argint iar în a doua era o pereche superbă de cercei. Am fost foarte surprinsă de gestul lui și nici nu încercam neaparat să îmi ascund mirarea.
“Am crezut că nu-ți place că port bijuterii” m-am auzit eu zicând, într-un sfârșit.
“Nu îmi place neaparat, dar ție îți place să porti; Și în plus, setul e foarte frumos și m-am gândit că ți s-ar potrivi.”

Gestul lui A. -unu din oamenii mei preferați și unul din cei mai buni prieteni ai mei (de care îmi e foarte dor zilele astea)- modul în care cadoul lui m-a facut să mă simt prin faptul că a contat mai mult pentru el dorința și decizia mea decât părerea lui, m-a făcut să îmi schimb opinia despre importanța cadourilor. Mi-a arătat cât de mult poate să spuna un dar, fără a ne complica cu cuvinte.

Aș vrea să îți dau câteva ponturi despre cum să faci cadouri care să aducă un plus de valoare în viața ta și a celor dragi ție -dar nu acum, ci în acel articol în care vom anunța și câștigătorii GIVEAWAY-ului.
Ținând cont de faptul că vorbim despre cadoul perfect, mi-ar face plăcere să îți fac cunoștință cu o persoana pe care, probabil, majoritatea o știți deja: @miriam
Sora mea e unul din oamenii cei mai talentați pe care îi cunosc. Ea poate să facă orice să arate frumos și a avut întotdeauna pasiune pentru a crea.
Când și-a deschis magazinul de bijuterii, eram sigură că va fi un succes. De ce? Pentru că prin ceea ce creează poți să observi o continua căutare a frumosului.
Ca să îți dau un pont mai devreme: Cadoul Handmade, unic. Chiar dacă persoana căruia vrei să îi dăruiești ceva esti tu însuți, întotdeauna să cauți lucruri care nu își pierd valoarea în timp!
Unul dintre cele mai bune locuri în care să găsești un astfel de cadou este: @ miriam jewellery store.

Aici găsești magazinele ei online și social media; press on it:
Breslo: MiriamJewellery
Etsy: MiriamNoaneJewellery
Insta: miriam.jewellery_store
Facebook: Miriam Jewellery 

=> am facut echipă și vrem să vă dăruim la 2 dintre voi oportunitatea de a câștiga câte o superbă broșă, @miriam jewellery.

Câștigătorii vor putea alege o broșă din magazin, sau o broșă la comandă.  <3

 Detalii:

-concursurile se desfășoară pe Instagram și Facebook.

-Pentru a câștiga trebuie să mergi la postarea de pe facebook, sau de pe Instagram și să urmărești pașii!

-Poți să participi la amândouă concursurile.

-Câștigătorii vor fi anunțați pe blog în data de:

24 DECEMBRIE 2018

Îți urez succes!

Press on:

Facebook                                                                                         Instagram


Cu drag,

Loading Likes...

2 thoughts on “Christmas series: Cum să dăruiești + GIVEAWAY”

  1. O poveste foarte frumoasa care arata ceva mai mult decat a avea doar un spirit de craciun,dar si relatia de prietenie dintre doi oameni si cum trebuie sa tinem cont ca oricat de bine ne-am intelege cu o persoane intotdeauna vor fi diferente intre noi si asta trebuia sa acceptam. Multumim pentru impartasirea povestei <3

    Hugs !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *