Ea e nepoata mea, Steluţa – aşa am poreclit-o eu pentru că e foarte talentată! De curând a scos un nou Cover, cu ocazia sărbătorilor Pascale, ce la mine merge pe repeat (îl găsiţi mai jos). Azi e ziua ei şi a scris pentru noi nişte rânduri despre cum e să faci 17 ani pe vreme de pandemie.

Sunt mandră de ea! Eu deja i-am urat ce am avut de urat! Nu uitaţi să îi uraţi şi voi de bine în comentarii după ce aţi citit textul şi aţi ascultat noul ei cover. Ca să fiţi mereu la curent cu munca ei abonati-vă la canalul ei de Youtube!


Steluţa: În ultima perioadă am fost întrebată foarte des ce îmi doresc de ziua mea. Ei bine, dacă mă întrebai în urma cu un an, stăteam puțin pe gânduri. Probabil ziceam că îmi doresc o altă pereche de sandale, sau o rochie nouă, sau poate un tort fabulos. Dar acum, fără să stau prea mult să mă gândesc, îți spun sincer ca îmi doresc înapoi libertatea. Libertatea de a ieși pe stradă fără o duzină de rapoarte și declarații, libertatea de a-mi vedea și îmbrățișa prietenii fără să-mi fie teamă de vreun virus, libertatea de a merge la biserică fără frica de a fi pândit se autorități.


Nu știu de ce a trebuit să îndurăm toată izolarea asta, sau poate știu.. Poate pentru că răutatea din oameni a ieșit din ce în ce mai mult la suprafață, poate pentru că dragostea pură și frumoasă dintre două persoane a fost ștearsă din existență, și dragostea platonică și superficială e ridicată în slăvi, poate pentru că fiecare dintre noi ne-am ridicat pe un piedestal și am uitat de cei din jurul nostru, poate că ne-am însușit toate lucrurile care azi ne sunt interzise, crezând că ne aparțin și că e meritul nostru că le avem, sau poate pentru că am construit o graniță atât de mare între noi și Dumnezeu, și L-am scos din afacerile noastre susținând că este de modă veche să mai credem în El. Când de fapt El e singurul care e în controlul tuturor lucrurilor.


Nu știu de tine, dar eu am învățat ceva din toată carantina asta. Știu cu siguranță că de acum încolo mă voi bucura cu adevărat de lucrurile pe care le am, de familia pe care am primit-o, voi trăi cu mai multă pasiune fiecare moment, voi iubi mai mult, îmi voi arăta mai mult dragostea și aprecierea pentru persoanele din jurul meu, voi prețui mai mult o îmbrățișare, și cu siguranță voi trăi mai mult pentru Domnul. Știi cum se zice “Trăiește-ți viata că e scurtă” și sunt de acord cu asta, dar îți mai spun ceva “veșnicia e veșnică”


Știu și cred că soarele va răsări și pe strada noastră, dar sper cu tărie că vom trăi mai frumos și în armonie unul cu celălalt!! Să ne bucurăm de timpul liber pe care îl avem, zic!
Cam asta îmi doresc eu de ziua mea!

🙂
https://www.instagram.com/p/B7bXj_zFjji/?igshid=ediubwy4scau

Dragilor, NOANESTER.com vrea să fie mai mult decât un loc unde eu scriu iar voi citiți.

Aş vrea să cream o comunitate cu care să poţi şi tu la randul tău să îţi împărtaşeşti gândurile.
Mie şi cititorilor acestui blog ne-ar face plăcere să auzim ce ai de spus, Aşadar te invit să îţi scrii povestea AICI !

Urări AICI ⬇️

🥀

cu drag!

Loading Likes...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *